Despre noi

DANNOBY DENT – clinica stomatologica situata in Bucuresti, in zona Floreasca (strada Glinka, nr. 13), a fost infiintata in anul 2005.

Dispune de dotari complexe si moderne, personal specializat.
Specializarea principala este CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA.

Obiectivul nostru principal este asigurarea unei asistente stomatologice ireprosabile, bazata pe cunostintele de specialitate acumulate in timpul pregatirii stiintifice (Institutul Medico-Militar „Carol Davila” Bucuresti, rezidentiat in Chirurgie Dento-Alveolara in cadrul SCUMC „Carol Davila” Bucuresti) si experienta practica dobandita in timpul activitatii din cadrul Sectiei de Chirurgie Orala si MAxilo Faciala (tot in cadrul SCUMC Carol Davila Bucuresti).

Scopul activitatii noastre consta in asigurarea unor tratamente profesioniste endodontice, protetice, parodontale, chirurgicale, de reabilitare orala, precum si de profilaxie, astfel incat sa putem reda pacientilor nostri un status dentar de invidiat. Nu in ultimul rand, suntem preocupati de latura estetica a tratamentelor stomatologice.

Pozitionarea clinicii in zona Floreasca asigura un acces facil, fie cu mijloacele de transport in comun (autobuzele 182, 282, tramvaiul 5), fie cu autoturismul (locul de parcare nu reprezinta o problema).

Clinica DANOBBY DENT a fost infiintata de dr. Bogdan Stefan, cu intentia de a se constitui in varful de lance al asistentei stomatologice private in Bucuresti.

Pentru a realiza acest deziderat, clinica este dotata cu aparatura ultramoderna :
Unit dentar Siroma C8 si Siemens
Aspiratie chirurgicala CATTANI
Fiziodispense NOUVAG MD 20
Truse implantologie PROTETIM si ANKYLOS
Suprafete sintetice antistatice tratate bacterian
Sterilizarea aerului cu Ultraviolete C reci

Materialele si instrumentarul folosite in clinica provin de la firme consacrate in domeniu, pentru a se putea realiza un standard ridicat de calitate al manoperelor stomatologice.

Sterilizarea instrumentarului si a materialelor folosite se face cu ajutorul Autoclavului EUROND E7 si aputinelului TAU steril, avizate si verificate lunar de DSP Bucuresti.

Dr. Bogdan Stefan
– absolvent al institutului Medico Militar, Facultatea de Stomatologie, anul 2001
– medic stomatolog, specilist in Chirurgie Dento Alveolara
– isi desfasoara activitatea in cadrul Spitalului Militar Central Bucuresti (Ambulatoriul de Specialitate)

Derulează în sus